Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Jobstudenten Kinesitherapie

Functie:
Onder de leiding van een multidisciplinair team, ben je betrokken bij de behandeling van kinderen met obesitas, longpathologieën, diabetes, brandwonden, CVS en andere chronische aandoeningen. Je begeleidt zelfstandig een kleine groep patiënten tijdens de verschillende therapiesessies in ons zwembad of in de fitness. Ervaring in autogene drainage is een pluspunt.

Basiscompetenties:  
Patiëntgericht en veilig werken – teamgericht werken – integriteit -  aandacht voor hygiëne - toepassen van respiratoire kinesitherapie

Lopende studies:

  • Bachelor Kinesitherapie
  • Master Kinesitherapie

Talen:

  • Nederlands (zeer goed)
  • Frans (goed)

Periode:

  • 1 jobstudent van 1 juli 2019 tem 31 juli 2019
  • 1 jobstudent van 15 juli 2019 tem 15 augustus 2019

Verloning:
Volgens IFIC-barema's

Contactpersoon:
Nick Marlein – Directeur Patiëntenzorg
t 059 23 39 11
nick.marlein@zeepreventorium.be

 

Nieuwsberichten

Bezoek onze Facebook pagina

Bedankt McThree Carpets

Wil je ons een handje helpen. Dat kan altijd! Elke bijdrage is van onschatbare waarde. Zo steunde Mc Three Carpets uit Waregem ons met een storting van 500 euro.

Lees meer

A Mile for a Smile

De West-Vlaamse Politieschool organiseerde in maart de actie A Mile for a Smile. Er was een gocart en loopparcours en heel wat randanimatie.

Lees meer

Mooie schenking van De Drukke Mama's

De facebookgroep Drukke Mama's schenkt 15 speelauto's aan het Zeepreventorium. Deze Didicars rijden probleemloos gewoon door het stuur te bewegen.

Lees meer

Welkom bij de Calimero's

Welkom in de leefgroep van de allerkleinsten, de Calimero’s.

Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.