Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

45u Fietsen op rollen

Vanaf volgende vrijdag 19u tot zondag 16u wordt er ononderbroken gefietst op rollen ten voordele van het Zeepreventorium. Dit is een initiatief van De Snoekvrienden in het Mout&Brouwhuis in Alveringem. Elke deelnemer betaalt 5 euro per half uur. Op het einde worden ook nog gesigneerde wielertruitjes geveild van o.a. Wout Van Aert, Mathieu Vanderpoel en Kevin Pauwels. Er is ook een prijs voor de origineelst verklede fietser. Alvast veel succes aan alle fietsers!

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Bezoek onze Facebook pagina

Gezonde start

Samen met hun diëtiste maakten de kinderen van leefgroep Twins een lekker ontbijtbuffet klaar. Een gezonde start van de dag.

Lees meer

Krant De Morgen brengt verslag over 'Nee-eters'

De krant De Morgen bracht een reportage over kinderen en jongeren met eetproblemen en de groeiende groep 'Nee-eters'.

Lees meer

Wereldmilieudag

Wereldmilieudag, een dag waar de jongeren van de leefgroep Piranhas naartoe gewerkt hebben. Ze spaarden de voorbije maanden hun melkdessertpotjes.

Lees meer

Welkom bij de Calimero's

Welkom in de leefgroep van de allerkleinsten, de Calimero’s.

Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.