Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

45u Fietsen op rollen

Vanaf volgende vrijdag 19u tot zondag 16u wordt er ononderbroken gefietst op rollen ten voordele van het Zeepreventorium. Dit is een initiatief van De Snoekvrienden in het Mout&Brouwhuis in Alveringem. Elke deelnemer betaalt 5 euro per half uur. Op het einde worden ook nog gesigneerde wielertruitjes geveild van o.a. Wout Van Aert, Mathieu Vanderpoel en Kevin Pauwels. Er is ook een prijs voor de origineelst verklede fietser. Alvast veel succes aan alle fietsers!

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Ochtendshow Radio MNM

Radio MNM kwam deze morgen vroeg langs. Sander Gillis deed een nachtje door. Zijn dropping eindigde hier. De Ochtendshow live vanuit het Zeepreventorium.

Lees meer

Zon, zee, strand...

De jongens van Leefgroep G trokken naar surfclub Oostende. Velen maakten voor het eerst kennis met raften en stand-up paddle boarden op een mega-sup.

Lees meer

Opstart Pilootproject

Vandaag staan we klaar om een grote groep nieuwe patiënten binnen de obesitasafdeling te verwelkomen. Maar vanaf 1 juli 2019 verandert er nog meer.

Lees meer

Welkom bij de allerkleinsten

Welkom in de Leefgroep van de allerkleinsten. Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.