Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

45u Fietsen op rollen

Vanaf volgende vrijdag 19u tot zondag 16u wordt er ononderbroken gefietst op rollen ten voordele van het Zeepreventorium. Dit is een initiatief van De Snoekvrienden in het Mout&Brouwhuis in Alveringem. Elke deelnemer betaalt 5 euro per half uur. Op het einde worden ook nog gesigneerde wielertruitjes geveild van o.a. Wout Van Aert, Mathieu Vanderpoel en Kevin Pauwels. Er is ook een prijs voor de origineelst verklede fietser. Alvast veel succes aan alle fietsers!

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Bezoek onze Facebook pagina

De Parels op Survival

Nog meer meerdaagse uitstappen tijdens deze mooie paasvakantie. Geniet mee met de meisjes van leefgroep Parels. Zij trokken naar Leisele en gingen op survivaltocht.

Lees meer

Seaboys op meerdaagse

De jongens van leefgroep Seaboys trokken samen met hun opvoeders op weekend naar Domein Hoogveld in Zedelgem. Via een heuse zoektocht vonden ze de weg naar hun verblijf.

Lees meer

Club Brugge beloont onze spelers

Sportief Scoort! met succes afgerond op Club Brugge.

Lees meer

Welkom bij de Calimero's

Welkom in de leefgroep van de allerkleinsten, de Calimero’s.

Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.