Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Belevingsdag

Op vraag van een aantal jongeren uit de leefgroep Piranhas werd een belevingsdag georganiseerd. De jongeren wilden op die manier hun therapeuten beter leren kennen vanuit hun respectievelijke hobby's. Zo werd er een wandeling georganiseerd, een yogasessie en kers op de taart een bakworkshop met Madam Bakster. Exact 10 jaar geleden was zij zelf patiënt in het Zeepreventorium en bouwt vandaag haar 'guiltree bakery' uit in Gent.
Lees haar verslag over de workshop : https://www.facebook.com/madambakster/

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Opstart Pilootproject

Vandaag staan we klaar om een grote groep nieuwe patiënten binnen de obesitasafdeling te verwelkomen. Maar vanaf 1 juli 2019 verandert er nog meer.

Lees meer

Gezonde start

Samen met hun diëtiste maakten de kinderen van leefgroep Twins een lekker ontbijtbuffet klaar. Een gezonde start van de dag.

Lees meer

Krant De Morgen brengt verslag over 'Nee-eters'

De krant De Morgen bracht een reportage over kinderen en jongeren met eetproblemen en de groeiende groep 'Nee-eters'.

Lees meer

Welkom bij de allerkleinsten

Welkom in de Leefgroep van de allerkleinsten. Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.