Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Belevingsdag

Op vraag van een aantal jongeren uit de leefgroep Piranhas werd een belevingsdag georganiseerd. De jongeren wilden op die manier hun therapeuten beter leren kennen vanuit hun respectievelijke hobby's. Zo werd er een wandeling georganiseerd, een yogasessie en kers op de taart een bakworkshop met Madam Bakster. Exact 10 jaar geleden was zij zelf patiënt in het Zeepreventorium en bouwt vandaag haar 'guiltree bakery' uit in Gent.
Lees haar verslag over de workshop : https://www.facebook.com/madambakster/

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Bezoek onze Facebook pagina

Club Brugge beloont onze spelers

Sportief Scoort! met succes afgerond op Club Brugge.

Lees meer

Steun kousen

Gisteren was het Wereld Downsyndroom Dag. De meisjes van de leefgroep Najaden toonden hun steun. Gisteren droegen ze 2 verschillende sokken! #steunkousen

Lees meer

Week van de Diëtist

50% Extra! - dit is de slogan van de Week van de Diëtist. Aanpassingen aan je levensstijl kunnen leiden tot wel 50% extra gezondheidswinst en levenskwaliteit.

Lees meer

Welkom bij de Calimero's

Welkom in de leefgroep van de allerkleinsten, de Calimero’s.

Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.