Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Club Brugge beloont onze spelers

Sportief Scoort! met succes afgerond op Club Brugge.

De jongeren van onze voetbalploeg werden beloond voor hun inzet van de voorbije weken. In januari werden ze uitgedaagd door een aantal spelers van Club Brugge om gezonder en vooral sportiever te leven. Als beloning genoten ze van een leuke namiddag op Club Brugge.

Rondleiding, diploma-uitreiking en slottornooi

De jongeren kregen eerst een kijkje achter de schermen op Jan Breydel onder leiding van 3 ervaren gidsen van Club Brugge. Daarna volgde een plechtig moment in de Perszaal waar alle jongeren van het Zeepreventorium een gepersonaliseerd diploma kregen. Daarnaast kregen ze ook een leuke Club Brugge drinkbeker voor de geleverde inspanningen van afgelopen weken.

Na de diploma-uitreiking volgde nog een slottornooi op één van de oefenvelden van Club Brugge. Team Arsenal haalde het in de finale met een 2-0 overwinning van Team Bayern München en mocht de beker mee naar huis nemen. Maar de focus van dit tornooi lag toch vooral op spelplezier en goede teamgeest bij alle aanwezige ploegen. Als afsluiter keerden de jongeren terug naar de Haan in de enige echte spelersbus van Club Brugge, een unieke ervaring!

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Feest op het Plein

Het comité Feest op het Plein schonk 3.052 euro. De initiatiefnemers zijn mevrouw Dewancker van Brouwersmuseum De Snoeck in Alveringem samen met Johan Huyghe.

Lees meer

World Obesity Day

Vrijdag 11 oktober was World Obesity Day.

Lees meer

Samen aan de waterfles

Samen aan de slimme waterfles. Gisteren kregen alle medewerkers een waterfles. Een bijzonder exemplaar want met deze slimme fles hoef je niet bij te houden hoeveel je drinkt.

Lees meer

Stappen met Vertrouwen

Warme oproep! 

  • Wij zijn jongeren tussen 16 en 20 jaar met obesitas uit leefgroep H.
  • We zetten ons in voor de Warmste Week. 
  • Ons goed doel is het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling.
  • Met onze actie "Stappen met Vertrouwen" willen we samen 2.500 km wandelen.

Steun ons! 

  • Met jouw warme bijdrage wordt het nog veel mooier.
  • klik hier voor meer info.