Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Club Brugge beloont onze spelers

Sportief Scoort! met succes afgerond op Club Brugge.

De jongeren van onze voetbalploeg werden beloond voor hun inzet van de voorbije weken. In januari werden ze uitgedaagd door een aantal spelers van Club Brugge om gezonder en vooral sportiever te leven. Als beloning genoten ze van een leuke namiddag op Club Brugge.

Rondleiding, diploma-uitreiking en slottornooi

De jongeren kregen eerst een kijkje achter de schermen op Jan Breydel onder leiding van 3 ervaren gidsen van Club Brugge. Daarna volgde een plechtig moment in de Perszaal waar alle jongeren van het Zeepreventorium een gepersonaliseerd diploma kregen. Daarnaast kregen ze ook een leuke Club Brugge drinkbeker voor de geleverde inspanningen van afgelopen weken.

Na de diploma-uitreiking volgde nog een slottornooi op één van de oefenvelden van Club Brugge. Team Arsenal haalde het in de finale met een 2-0 overwinning van Team Bayern München en mocht de beker mee naar huis nemen. Maar de focus van dit tornooi lag toch vooral op spelplezier en goede teamgeest bij alle aanwezige ploegen. Als afsluiter keerden de jongeren terug naar de Haan in de enige echte spelersbus van Club Brugge, een unieke ervaring!

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Ochtendshow Radio MNM

Radio MNM kwam deze morgen vroeg langs. Sander Gillis deed een nachtje door. Zijn dropping eindigde hier. De Ochtendshow live vanuit het Zeepreventorium.

Lees meer

Zon, zee, strand...

De jongens van Leefgroep G trokken naar surfclub Oostende. Velen maakten voor het eerst kennis met raften en stand-up paddle boarden op een mega-sup.

Lees meer

Opstart Pilootproject

Vandaag staan we klaar om een grote groep nieuwe patiënten binnen de obesitasafdeling te verwelkomen. Maar vanaf 1 juli 2019 verandert er nog meer.

Lees meer

Welkom bij de allerkleinsten

Welkom in de Leefgroep van de allerkleinsten. Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.