Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Eneco Clean Beach Cup

Save the date! Zondag 24 maart vindt de Eneco Clean Beach Cup plaats. Iedereen welkom om mee te helpen opruimen. Speciaal voor deze actie zorgde Urbanus voor een tekening, helemaal in het thema. Het bijzondere is dat dit werk geveild wordt ten voordele van het Zeepreventorium. De hoogste bieder zal het gesigneerde werk van Urbanus overhandigd krijgen tijdens de live uitzending van Studio Brussel vanuit surfclub De Windhaan in De Haan. De opbrengst zal besteed worden aan de vernieuwing van ons speelplein. Vandaag werd het werk van Urbanus voorgesteld tijdens de persconferentie.

Voor alle updates en info over de veiling volg -www.enecocleanbeachcup.be

Alvast bedankt Eneco Clean Beach Cup en gemeentebestuur De Haan.

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Bezoek onze Facebook pagina

Club Brugge beloont onze spelers

Sportief Scoort! met succes afgerond op Club Brugge.

Lees meer

Steun kousen

Gisteren was het Wereld Downsyndroom Dag. De meisjes van de leefgroep Najaden toonden hun steun. Gisteren droegen ze 2 verschillende sokken! #steunkousen

Lees meer

Week van de Diëtist

50% Extra! - dit is de slogan van de Week van de Diëtist. Aanpassingen aan je levensstijl kunnen leiden tot wel 50% extra gezondheidswinst en levenskwaliteit.

Lees meer

Welkom bij de Calimero's

Welkom in de leefgroep van de allerkleinsten, de Calimero’s.

Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.