Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Expo huisfotograaf Andy Vandaele

Onze huisfotograaf Andy Vandaele werkt al jaren als vrijwilliger in het Zeepreventorium. Momenteel loopt er van hem een expo in de Schipperskapel in Brugge over het leven in Dogbo, een stad in het West-Afrikaanse Benin. De stad Roeselare ondersteunt Dogbo in de registratie van pasgeborenen. Oude rituelen laten dit vaak niet toe. Registratie van kinderen is echter belangrijk om hen een betere toekomst te geven. De fotoreportage van Andy Vandaele is nog te zien tot 26 februari. Naar aanleiding van de expo verscheen ook een reportage in de rubriek 'Ooggetuige' van De Standaard - http://bit.ly/2kgTc01

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Bezoek onze Facebook pagina

Gezonde start

Samen met hun diëtiste maakten de kinderen van leefgroep Twins een lekker ontbijtbuffet klaar. Een gezonde start van de dag.

Lees meer

Krant De Morgen brengt verslag over 'Nee-eters'

De krant De Morgen bracht een reportage over kinderen en jongeren met eetproblemen en de groeiende groep 'Nee-eters'.

Lees meer

Wereldmilieudag

Wereldmilieudag, een dag waar de jongeren van de leefgroep Piranhas naartoe gewerkt hebben. Ze spaarden de voorbije maanden hun melkdessertpotjes.

Lees meer

Welkom bij de Calimero's

Welkom in de leefgroep van de allerkleinsten, de Calimero’s.

Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.