Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Expo huisfotograaf Andy Vandaele

Onze huisfotograaf Andy Vandaele werkt al jaren als vrijwilliger in het Zeepreventorium. Momenteel loopt er van hem een expo in de Schipperskapel in Brugge over het leven in Dogbo, een stad in het West-Afrikaanse Benin. De stad Roeselare ondersteunt Dogbo in de registratie van pasgeborenen. Oude rituelen laten dit vaak niet toe. Registratie van kinderen is echter belangrijk om hen een betere toekomst te geven. De fotoreportage van Andy Vandaele is nog te zien tot 26 februari. Naar aanleiding van de expo verscheen ook een reportage in de rubriek 'Ooggetuige' van De Standaard - http://bit.ly/2kgTc01

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Ochtendshow Radio MNM

Radio MNM kwam deze morgen vroeg langs. Sander Gillis deed een nachtje door. Zijn dropping eindigde hier. De Ochtendshow live vanuit het Zeepreventorium.

Lees meer

Zon, zee, strand...

De jongens van Leefgroep G trokken naar surfclub Oostende. Velen maakten voor het eerst kennis met raften en stand-up paddle boarden op een mega-sup.

Lees meer

Opstart Pilootproject

Vandaag staan we klaar om een grote groep nieuwe patiënten binnen de obesitasafdeling te verwelkomen. Maar vanaf 1 juli 2019 verandert er nog meer.

Lees meer

Welkom bij de allerkleinsten

Welkom in de Leefgroep van de allerkleinsten. Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.