Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Fairy Bricks schenkt Lego Sets

Fairy Bricks doneerde een groot pakket Lego Sets aan het Zeepreventorium ter waarde van 3.000 euro. Fairy Bricks is een van origine Britse organisatie die zich als doel stelt Lego te schenken aan kinderen in ziekenhuizen, dit over gans Groot-Brittanië en ook buiten de grenzen. De Familie Debruyker, zelf enthousiaste Lego-specialisten, werden afgevaardigd door Fairy Brickx om de Lego sets te overhandigen.
Dank je wel Fairy Bricks!
http://www.fairybricks.org/

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Bezoek onze Facebook pagina

Rode Duivels

Vanavond de match tegen Frankrijk. Wij supporteren van hieruit voor onze Belgium Red Devils. Gisteren ons WK-lied ingeoefend samen met de jongens van BLNDINMUSIC.

Lees meer

American Games

Deze week verwelkomen we heel wat nieuwe patiënten in het Zeepreventorium. Vorige week sloten vele jongeren hun verblijf af met o.a.

Lees meer

Waterfront

De kinderen van het Zeepreventorium helpen mee aan het project 'Waterfront ' van het provinciebestuur.

Lees meer

Welkom bij de Calimero's

Welkom in de leefgroep van de allerkleinsten, de Calimero’s.

Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.