Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Fairy Bricks schenkt Lego Sets

Fairy Bricks doneerde een groot pakket Lego Sets aan het Zeepreventorium ter waarde van 3.000 euro. Fairy Bricks is een van origine Britse organisatie die zich als doel stelt Lego te schenken aan kinderen in ziekenhuizen, dit over gans Groot-Brittanië en ook buiten de grenzen. De Familie Debruyker, zelf enthousiaste Lego-specialisten, werden afgevaardigd door Fairy Brickx om de Lego sets te overhandigen.
Dank je wel Fairy Bricks!
http://www.fairybricks.org/

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Bezoek onze Facebook pagina

Week van de Diëtist

Het was Week van de Diëtist. Daarom organiseerde ons team van diëtisten een workshop.

Lees meer

Terugkomdag

Afgelopen zondag werd een nazorgdag georganiseerd voor de leefgroep Twins met als doel een ontmoeting tussen ex-patiënten, huidige patiënten en hun ouders.

Lees meer

Dankjewel vrijwilliger!

Het is de 'Week van de vrijwilliger'. Daarom willen we alle vrijwilligers in de kijker zetten. Al die verschillende handen die bereid zijn om ons te helpen.

Lees meer

Welkom bij de Calimero's

Welkom in de leefgroep van de allerkleinsten, de Calimero’s.

Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.