Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Jongeren tekenen contract met Club Brugge

De Club Brugge Foundation moedigt patiënten van het Zeepreventorium aan om meer te bewegen. Als ze erin slagen om 8 weken lang hun belofte na te komen, mogen ze een dagje vertoeven op Club Brugge. 

Deze week werd de aftrap gegeven van het project 'sportief scoort'. Club Brugge wil de patiënten van het Zeepreventorium uitdagen om sportiever te leven. Elke patiënt die na acht weken zijn stempelkaart vol krijgt, wordt beloond met een bezoek aan het Jan Breydelstadion en een tornooi op de oefenvelden. Stempels worden verzameld door extra sportlessen te volgen. In het bijzijn van de beloften, de damesploeg en de voetbalkraks werd een contract ondertekend tussen de beloftencoach Sven Vermant en de patiënten.

Het is de vierde keer dat Sportief Scoort georganiseerd wordt, en het is telkens een succes gebleken. Het is ongelofelijk dat Club zich elk jaar engageert om onze jongeren te komen aanmoedigen en te helpen om meer te bewegen. Voor hen is het niet altijd makkelijk om door te zetten, dus zo'n project is goed om ervoor te zorgen dat de patiënten het blijven volhouden.

Bedoeling is ook dat onze jongeren een passie voor sport creëren. Want sporten is niet enkel een gezonde maar vooral een leuke hobby.
 

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Bezoek onze Facebook pagina

De Parels op Survival

Nog meer meerdaagse uitstappen tijdens deze mooie paasvakantie. Geniet mee met de meisjes van leefgroep Parels. Zij trokken naar Leisele en gingen op survivaltocht.

Lees meer

Seaboys op meerdaagse

De jongens van leefgroep Seaboys trokken samen met hun opvoeders op weekend naar Domein Hoogveld in Zedelgem. Via een heuse zoektocht vonden ze de weg naar hun verblijf.

Lees meer

Club Brugge beloont onze spelers

Sportief Scoort! met succes afgerond op Club Brugge.

Lees meer

Welkom bij de Calimero's

Welkom in de leefgroep van de allerkleinsten, de Calimero’s.

Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.