Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Kindergemeenteraad De Haan op bezoek

De kindergemeenteraad van De Haan werkt dit jaar rond het thema brandveiligheid. De leden namen het initiatief om sleutelhangers te maken en te verkopen ten voordele van de brandwondenpatiënten in het Zeepreventorium. De kinderen werden daarom uitgenodigd om kijkje te komen nemen.

Het werd een spannende woensdagmiddag met een heuse zoektocht. Langs de route werden verschillende opdrachten georganiseerd die met brandveiligheid te maken hebben. Op het einde werden ze opgewacht door dokter Franckx die uitleg gaf over het voorkomen en behandelen van brandwonden. De kinderen waren zeer enthousiast.

Eind dit jaar komt de kindergemeenteraad opnieuw op bezoek om hun cheque te overhandigen. We wensen hen alvast heel veel succes met hun actie!

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Ochtendshow Radio MNM

Radio MNM kwam deze morgen vroeg langs. Sander Gillis deed een nachtje door. Zijn dropping eindigde hier. De Ochtendshow live vanuit het Zeepreventorium.

Lees meer

Zon, zee, strand...

De jongens van Leefgroep G trokken naar surfclub Oostende. Velen maakten voor het eerst kennis met raften en stand-up paddle boarden op een mega-sup.

Lees meer

Opstart Pilootproject

Vandaag staan we klaar om een grote groep nieuwe patiënten binnen de obesitasafdeling te verwelkomen. Maar vanaf 1 juli 2019 verandert er nog meer.

Lees meer

Welkom bij de allerkleinsten

Welkom in de Leefgroep van de allerkleinsten. Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.