Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Kindergemeenteraad De Haan op bezoek

De kindergemeenteraad van De Haan werkt dit jaar rond het thema brandveiligheid. De leden namen het initiatief om sleutelhangers te maken en te verkopen ten voordele van de brandwondenpatiënten in het Zeepreventorium. De kinderen werden daarom uitgenodigd om kijkje te komen nemen.

Het werd een spannende woensdagmiddag met een heuse zoektocht. Langs de route werden verschillende opdrachten georganiseerd die met brandveiligheid te maken hebben. Op het einde werden ze opgewacht door dokter Franckx die uitleg gaf over het voorkomen en behandelen van brandwonden. De kinderen waren zeer enthousiast.

Eind dit jaar komt de kindergemeenteraad opnieuw op bezoek om hun cheque te overhandigen. We wensen hen alvast heel veel succes met hun actie!

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Bezoek onze Facebook pagina

De Parels op Survival

Nog meer meerdaagse uitstappen tijdens deze mooie paasvakantie. Geniet mee met de meisjes van leefgroep Parels. Zij trokken naar Leisele en gingen op survivaltocht.

Lees meer

Seaboys op meerdaagse

De jongens van leefgroep Seaboys trokken samen met hun opvoeders op weekend naar Domein Hoogveld in Zedelgem. Via een heuse zoektocht vonden ze de weg naar hun verblijf.

Lees meer

Club Brugge beloont onze spelers

Sportief Scoort! met succes afgerond op Club Brugge.

Lees meer

Welkom bij de Calimero's

Welkom in de leefgroep van de allerkleinsten, de Calimero’s.

Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.