Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Klimaatmars

Jongeren stappen voor het klimaat! Wist je dat ook de jongeren van onze leefgroep Piranhas 20 kilometer meestapten! Er werd hiervan uitvoerig verslag gebracht op VRT, zowel in Het Journaal als op Karrewiet. Ze werden zelfs ontvangen door Minister Schauvlieghe en De Croo en door Staatssecretaris Grouwels. Onze Piranhas willen hiermee de aandacht vestigen op een duurzame levensstijl en hiervan dagelijks werk maken.
De Piranhas in beeld op Karrewiet https://bit.ly/2ypHVTb

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Bezoek onze Facebook pagina

De Parels op Survival

Nog meer meerdaagse uitstappen tijdens deze mooie paasvakantie. Geniet mee met de meisjes van leefgroep Parels. Zij trokken naar Leisele en gingen op survivaltocht.

Lees meer

Seaboys op meerdaagse

De jongens van leefgroep Seaboys trokken samen met hun opvoeders op weekend naar Domein Hoogveld in Zedelgem. Via een heuse zoektocht vonden ze de weg naar hun verblijf.

Lees meer

Club Brugge beloont onze spelers

Sportief Scoort! met succes afgerond op Club Brugge.

Lees meer

Welkom bij de Calimero's

Welkom in de leefgroep van de allerkleinsten, de Calimero’s.

Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.