Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Medisch Coördinator

Sedert 1 december is Prof. dr. Christiane De Boeck aangesteld als Medisch Coördinator. Professor De Boeck is kinderarts, gespecialiseerd in mucoviscidose en was eerder Kliniekhoofd kinderpneumologie van UZ Leuven. Ze blijft alvast de komende 2 jaar aan het Zeepreventorium verbonden. "Ik wil graag mee richting geven aan het Zeepreventorium in functie van de medische en maatschappelijke evoluties en de stijgende zorgzwaarte. Ik ben alvast onder de indruk van de kunde en warme zorg van de medewerkers. Samen wil ik bouwen aan een mooie toekomst voor de patiënten en het personeel."

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Corona - beschermingsmateriaal

De mogelijke schaarste aan beschermingsmateriaal is een grote zorg in alle zorginstellingen.

Lees meer

Onze zorgverlening tijdens Coronavirus

Corona zorgt voor buitengewone tijden. We voelen het allemaal. De Corona Covid-19 verplicht ons om maatregelen te nemen.

Lees meer

Unieke kookapp voor kinderen met nierlijden

Vandaag op Wereldnierdag werd een gloednieuwe unieke kookapp gelanceerd voor kinderen met nierlijden.

Lees meer

Virtuele rondleiding

Omwille van de voorzorgsmaatregelen door de coronacrisis moeten we onze zorgverlening aanpassen. Voorlopig organiseren we geen kennismakingen meer ter plaatse. Om je opname toch goed voor te bereiden hebben we een virtuele tour gemaakt.  Zo kan je reeds een kijkje nemen in onze gebouwen. Ook de weekend- en bezoekregeling is voorlopig gewijzigd. 
Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.