Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Pediatric Life Support Provider Course

De artsen van het Zeepreventorium volgden een bijscholing in UZ Gent: ‘Pediatric Life Support Provider Course’. 
De laatste richtlijnen omtrent reanimatie werden er uiteengezet en aangeleerd.

In het Zeepreventorium verblijven kinderen met vaak zeer complexe chronische aandoeningen. Elke patiënt krijgt zorg op maat en wordt medisch van zeer nabij opgevolgd door een team van gespecialiseerde pediaters. Vandaar ook het belang van het aanleren van de recentste reanimatie-richtlijnen.

De artsen ontvingen het certificaat ‘provider van pediatric life support’, dat vier jaar geldig blijft. Bedoeling is om na deze periode opnieuw de opleiding te volgen.

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Bezoek onze Facebook pagina

De Parels op Survival

Nog meer meerdaagse uitstappen tijdens deze mooie paasvakantie. Geniet mee met de meisjes van leefgroep Parels. Zij trokken naar Leisele en gingen op survivaltocht.

Lees meer

Seaboys op meerdaagse

De jongens van leefgroep Seaboys trokken samen met hun opvoeders op weekend naar Domein Hoogveld in Zedelgem. Via een heuse zoektocht vonden ze de weg naar hun verblijf.

Lees meer

Club Brugge beloont onze spelers

Sportief Scoort! met succes afgerond op Club Brugge.

Lees meer

Welkom bij de Calimero's

Welkom in de leefgroep van de allerkleinsten, de Calimero’s.

Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.