Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Prevent Spaarders

Reeds 36 jaar zetten de Prevent Spaarders zich in om allerlei acties te organiseren ten voordele van het Zeepreventorium. Er werd afgelopen vrijdag opnieuw een cheque van 12.000 euro overhandigd dankzij de opbrengst van o.a.: de spaarkas, rommelmarkt en kalenderverkoop.
Dankzij deze giften konden reeds heel wat projecten gefinancierd worden: aankoop fietsen, inrichting speelweide, steun voor Sinterklaasfeest...
Hartelijk dank aan de Prevent Spaarders!

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Bezoek onze Facebook pagina

Beeld uit een rijk verleden

Het Zeepreventorium werd gebouwd in 1925 door de vzw National Belge contre la Tuberculose. Van tuberculose tot ernstig astma, mucoviscidose...

Lees meer

Zeelucht is grote troef

De Zeewacht brengt een reportage over de effecten van de zeelucht. Dokter De Guchtenaere en mucopatiënte Hannelore Penez getuigen.

Lees meer

Virtual Reality Bril tegen pijn

De meeste patiënten in het Zeepreventorium ervaren acute of chronische pijn.

Lees meer

Welkom bij de Calimero's

Welkom in de leefgroep van de allerkleinsten, de Calimero’s.

Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.