Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Webinar 25 jaar Obesitaswerking

Het Zeepreventorium viert 25 jaar obesitaswerking. Deze mijlpaal vierden we met een webinar. Wil u het webinar herbekijken, of heeft u de live uitzending gemist? Dan hebben we goed nieuws!

U kan het volledige webinar herbekijken. En, accreditatie is nog steeds mogelijk. Hou er dan wel rekening mee dat registreren niet voldoende is. U moet het webinar volledig volgen om in aanmerking te komen voor accreditatie.

De accreditering zal eind oktober per mail verstuurd worden en werd toegekend voor artsen (ethiek en economie) en voor kinesitherapeuten.

We laten experten aan het woord en brengen sterke verhalen. Want 25 jaar obesitaswerking betekent ook 25 jaar verhalen.  Het is dankzij de verhalen van onze kinderen en jongeren dat we in staat zijn om medisch en wetenschappelijk vooruitgang te boeken. 

Wil u ook graag meeschrijven aan ons verhaal?
Registreer online en herbekijk de webinar.

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11
F 059 23 87 18
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Webinar 25 jaar Obesitaswerking

Het Zeepreventorium viert 25 jaar obesitaswerking. Deze mijlpaal vierden we met een webinar. Wil u het webinar herbekijken, of heeft u de live uitzending gemist?

Lees meer

Onze zorgverlening tijdens Coronacrisis

Corona zorgt voor buitengewone tijden. We voelen het allemaal. De Corona Covid-19 verplicht ons om maatregelen te nemen.

Lees meer

Voorzorgsmaatregelen voor bezoekers

Aan alle bezoekers vragen we om de voorzorgsmaatregelen na te leven. Zo houden we het veilig:

Lees meer

Virtuele rondleiding

Omwille van de voorzorgsmaatregelen door de coronacrisis moeten we onze zorgverlening aanpassen. Voorlopig organiseren we geen kennismakingen meer ter plaatse. Om je opname toch goed voor te bereiden hebben we een virtuele rondleiding gemaakt.  Zo kan je reeds een kijkje nemen in onze gebouwen. Ook de weekend- en bezoekregeling is voorlopig gewijzigd. 
Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.