Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Welke actie wil jij opzetten voor Music for Life?

Het Zeepreventorium staat opnieuw geregistreerd als goed doel. Geen Music For Life zonder goede doelen. Geen Music For Life zonder warme acties. Daarvoor rekenen we op jullie. Registreer jouw actie officieel via musicforlife.be. Surf naar de site, kies in de lijst het Zeepreventorium als goed doel, registreer je actie en organiseer je geldinzameling tussen 23 november en 24 december.

Het ingezamelde geld willen we besteden aan de warme werking van ons Z-Kids fonds. Dit is het sociaal fonds van het Zeepreventorium. Meer en meer ouders hebben het immers moeilijk om de verblijfskosten van hun chronisch ziek kind te betalen. Bovendien komt het fonds ook tussen in de financiering van extra activiteiten: een uitstap, een culturele activiteit, een Halloween- of sinterklaasfeest… Ze zijn niet alleen amusement, maar bieden een uitgelezen kans om kennis en vaardigheden in de praktijk om te zetten. Met ons sociaal fonds Z-Kids willen we ervoor zorgen dat geen enkel van onze kinderen uit de boot valt.

Iedere bijdrage – hoe groot of klein ook – is meer dan welkom!

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Bezoek onze Facebook pagina

De Parels op Survival

Nog meer meerdaagse uitstappen tijdens deze mooie paasvakantie. Geniet mee met de meisjes van leefgroep Parels. Zij trokken naar Leisele en gingen op survivaltocht.

Lees meer

Seaboys op meerdaagse

De jongens van leefgroep Seaboys trokken samen met hun opvoeders op weekend naar Domein Hoogveld in Zedelgem. Via een heuse zoektocht vonden ze de weg naar hun verblijf.

Lees meer

Club Brugge beloont onze spelers

Sportief Scoort! met succes afgerond op Club Brugge.

Lees meer

Welkom bij de Calimero's

Welkom in de leefgroep van de allerkleinsten, de Calimero’s.

Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.