Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Ronde Tafel 2018

De volgende editie van de Ronde Tafel Conferentie vindt plaats op vrijdag 5 oktober 2018 vanaf 9u30 tot 15u30 in het Zeepreventorium.

Het Zeepreventorium investeert als medisch pediatrisch revalidatiecentrum in wetenschappelijk onderzoek om de multidisciplinaire aanpak van al onze chronische aandoeningen te verbeteren. Dit wordt gestuurd vanuit de Cel Wetenschap, Innovatie en Public Relations en loopt in nauwe samenwerking met de verschillende universiteiten en onderzoekscentra.

Op het programma

De verschillende onderzoekers brengen de resultaten van hun recent uitgevoerde studies.  Ook de nieuwe onderzoeken worden voorgesteld.
Hier vindt u het volledige programma.

Inschrijven

We kijken alvast uit naar uw aanwezigheid en inbreng. Inschrijven kan hier.

Nieuwsberichten

Bezoek onze Facebook pagina

Music for Life 2018

We genieten nog volop van de nazomer. Maar wist je dat je reeds vanaf deze week een actie actie kan registreren voor Music For Life.

Lees meer

Zomer in het Zeepreventorium

Even terugblikken op de grote vakantie. Heel wat patiënten verbleven hier om te revalideren.

Lees meer

Nieuw schooljaar

Terug naar school! Ook de kinderen in het Zeepreventorium starten met het nieuwe schooljaar.

Lees meer

Welkom bij de Calimero's

Welkom in de leefgroep van de allerkleinsten, de Calimero’s.

Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.