Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Steun ons - Samen tegen corona

In het Zeepreventorium willen we maximaal inzetten op het welzijn van onze patiënten en ons personeel. Samen verzetten we bergen. Niet alleen artsen, verpleegkundigen, opvoeders, kinesisten, psychologen... maar ook de mensen van de schoonmaak, logistieke dienst en tal van ondersteunende diensten. Door deze crisis gaan we met verhoogde creativiteit verder met onze zorgverlening. 

Om maximaal in te zetten op het welzijn en de veiligheid van onze patiënten en ons personeel hebben we extra geld en materiaal nodig.

Hoe kan je helpen?

Beschermingsmateriaal: beschermende kledij, mondmaskers en ontsmettende alcoholgels. In het Zeepreventorium beschikken we over een beperkte voorraad die strikt beheerd wordt.
Wil je zelf mondmaskers maken - check zeker: www.maakjemondmasker.be.  Wij hebben momenteel vooral nood aan kindermaten.

Laptops en webcams: om de veiligheid te garanderen houden we afstand. Om operationeel te blijven hebben we bijkomende laptops en webcams nodig voor teleconferenties. Daarnaast zijn de laptops en webcams broodnodig om ook onze kinderen onderwijs te kunnen aanbieden.  

Verwenmomentjes voor onze kinderen en teams: dankzij kleine extraatjes van buitenaf kunnen we al heel veel. Even samen ontspannen en vooral de steun voelen. Dat doet goed. 

Wil je ons helpen? Met jouw steun gaat het nog zoveel beter - laat het ons weten

Je kan ook een gift storten. Want elke bijdrage telt.

IBAN - BE10 0000 0000 0404
BIC - BPOTBEB1
met vermelding 013/1090/00029
U ontvangt automatisch een fiscaal attest vanaf 40 euro

Indien geen fiscaal attest vereist:
IBAN - BE57 0682 4520 7135
BIC - GKCCBEBB

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11
F 059 23 87 18
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Onze zorgverlening tijdens Coronacrisis

Corona zorgt voor buitengewone tijden. We voelen het allemaal. De Corona Covid-19 verplicht ons om maatregelen te nemen.

Lees meer

Jerusalema Challenge

De Jerusalema wordt naar een hoger niveau getild. Wat een danstalent bij ons personeel en onze kinderen en jongeren.

Lees meer

Webinar 25 jaar Obesitaswerking

Het Zeepreventorium viert 25 jaar obesitaswerking. Deze mijlpaal vierden we met een webinar. Wil u het webinar herbekijken, of heeft u de live uitzending gemist?

Lees meer

Virtuele rondleiding

Omwille van de voorzorgsmaatregelen door de coronacrisis moeten we onze zorgverlening aanpassen. Voorlopig organiseren we geen kennismakingen meer ter plaatse. Om je opname toch goed voor te bereiden hebben we een virtuele rondleiding gemaakt.  Zo kan je reeds een kijkje nemen in onze gebouwen. Ook de weekend- en bezoekregeling is voorlopig gewijzigd. 
Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.