Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Jaarverslag 2020

Op basis van de nieuwe conventie met het RIZIV die in 2019 werd uitgerold, bouwen we in 2020 verder om het Zeepreventorium te leiden naar een innovatieve arbeidsorganisatie. In maart 2020 werden we verrast door het coronavirus. Het jaar 2020 werd er dan ook één van voortdurend aftoetsen van beslissingen aan de noodzakelijke veiligheidsnormen en het verder werken aan ons veranderingsproces. 

Hoe konden we dit vastleggen in een jaarverslag?

Het jaarverslag is driedelig:

Het eerste deel beschrijft de revalidatievisie van het Zeepreventorium sinds de nieuwe conventiewijziging. Ze legt duidelijk vast welke aandoeningen behandeld kunnen worden in het centrum, van welke revalidatienoden werk moet gemaakt worden en hoe het centrum zich verhoudt tot de andere zorglijnen in het zorglandschap.

In het tweede deel kan u de projecten terugvinden die, ondanks coronatijd werden gerealiseerd. Geordend volgens onze 4 kernwaarden: huiselijk, professioneel, communicatief en forever young.

In het derde deel vindt u het rapport met de resultaten van onze werking. Zowel voor ons als het Riziv is het belangrijk om onze basisvariabelen continu te meten.

Lees hierbij het jaarverslag 2020 - https://bit.ly/3wBC89B

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11
F 059 23 87 18
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Wil je graag een kijkje nemen in één van onze leefgroepen?

Het multidisciplinair team van leefgroep D maakte een prachtig filmpje om jullie wat inzage te geven.

Lees meer

Jaarverslag 2020

Op basis van de nieuwe conventie met het RIZIV die in 2019 werd uitgerold, bouwen we in 2020 verder om het Zeepreventorium te leiden naar een innovatieve arbeidsorganisatie.

Lees meer

BZIO en Zeepreventorium op termijn onder 1 directie

Twee unieke revalidatiecentra gelegen op de Belgische kustlijn – het Zeepreventorium in De Haan & BZIO in Oostende - krijgen binnenkort een gemeenschappelijke algemene direc

Lees meer

Virtuele rondleiding

Omwille van de voorzorgsmaatregelen door de coronacrisis moeten we onze zorgverlening aanpassen. Voorlopig organiseren we geen kennismakingen meer ter plaatse. Om je opname toch goed voor te bereiden hebben we een virtuele rondleiding gemaakt.  Zo kan je reeds een kijkje nemen in onze gebouwen. Ook de weekend- en bezoekregeling is voorlopig gewijzigd. 
Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.